Hva er pH i foringsrørjord?
Hva er pH i foringsrørjord?

Video: Hva er pH i foringsrørjord?

Video: Hva er pH i foringsrørjord?
Video: pH i en buffer 2024, Juli
Anonim

De pH nivået på foringsrør lag. En gjennomsnittlig optimal pH nivå for mycelvekst ifølge vitenskapelig forskning varierer fra 6,7 til 7,7.

Følgelig, hva er foringsrørjord?

De foringsjord er et beskyttende lag med et spesifikt mikroklima som hjelper i utviklingen av fruktlegemer. Dette laget skiller seg fra kompost i sine næringsrike egenskaper; den kan holde mye vann og gi opp når det er nødvendig.

Deretter er spørsmålet, hva er et sopphus? Mal: Sopp dyrking. Hylster er en fruktingsmetode der et kolonisert substrat er dekket med et ikke-næringsrikt lag som torvmose, vermikulitt eller forskjellige blandinger av det forrige med forskjellige tilsetningsstoffer.

Ved siden av dette, hva er foringsblanding?

Shroom Supply foringsblanding er en ikke-næringsrik blanding av fire utvalgte ingredienser: organisk torvmose, grov vermikulitt, hydrert kalk (for pH-justering) og granulatgips (som supplement til blande med kalsium og svovel-essensielle elementer for fruktkroppsdannelse).

Trenger du et foringsrør?

Hvis du kommer til å kalle det en foringsrør ', a foringsrørlag er nødvendig . Imidlertid, med kuber a foringsrørlag er valgfritt når du bruker "massesubstrater" som gjødsel.

Anbefalt: