Påvirker temperaturen roundup?
Påvirker temperaturen roundup?

Video: Påvirker temperaturen roundup?

Video: Påvirker temperaturen roundup?
Video: Лучшая цена Radeon RX 5600 XT, обзор начального уровня 2024, Juni
Anonim

Spray når været er bedre.

Vi har fortalt deg det i årevis med mindre det er NATT temperatur innen to dager før eller etter sprøyting er over 50 grader, Roundup vil fungerer sannsynligvis ikke like raskt eller like godt.

Bare så, hvilken temperatur må det være for å spraye Roundup?

Med sprøyten fylt med Roundup (glyfosat) går du raskt ut i den kjølige morgenluften. Selv om du kanskje lurer på om det er for kaldt å sprøyte ugresset, er produsenten den ideelle temperaturen for påføring av Roundup mellom 53 og 77 grader Fahrenheit.

Spørsmålet er deretter, kan du spraye Roundup når det er varmt? Bruk høyere merkede priser på Roundup ® merke ugressmidler som hjelper til med å oppveie tykkere neglebånd og lavere translokasjonshastigheter. Påføring av translokerte ugressmidler, inkludert Roundup ® herbicider av merket, in varmt , tørre forhold kan resultere i forsinket eller redusert ugrasbekjempelse.

Kan du bruke Roundup i kaldt vær?

Mens Roundup kan arbeid under kjøling vær forhold, det gjør ikke kontrollere planter med dårlig helse like effektivt som når plantene er i god stand. Av denne grunn, hvis du planlegger å sprøyte gresset når vær er kult, sørg for at gresset fremdeles er sunt og aktivt vokser.

Når bør jeg bruke Roundup på plenen min?

Temperaturen bør være mellom 45 og 90 grader Fahrenheit. Sørg deretter for at det er riktig tid på året. Roundup ® Til Plener fungerer best på de fleste ugress om våren og forsommeren.

Anbefalt: