Hva er en medisinsk såpeseddel?
Hva er en medisinsk såpeseddel?

Video: Hva er en medisinsk såpeseddel?

Video: Hva er en medisinsk såpeseddel?
Video: Hva er ASMR? Medisinsk forklaring fra en lege. 2024, Juli
Anonim

De SOAP notat (et akronym for subjektiv, objektiv, vurdering og plan) er en dokumentasjonsmetode som helsepersonell bruker til å skrive ut notater i pasientens diagram, sammen med andre vanlige formater, for eksempel innleggelse Merk.

På samme måte, hva er vurderingsdelen av et SOAP -notat?

evaluering : Den neste delen av et SOAP-notat er evaluering . An evaluering er diagnosen eller tilstanden pasienten har. I noen tilfeller kan det være en klar diagnose. I andre tilfeller kan en pasient ha flere ting galt.

Videre, hva står SOAP notater for? Introduksjon. Subjektivet, målet, vurderingen og planen ( SÅPE ) Merk er et akronym som representerer en mye brukt metode for dokumentasjon for helsepersonell.

Rett og slett, hva er en medisinsk såpe?

I dag er SÅPE note - et akronym for Subjektiv, Objektiv, Vurdering og Plan - er den vanligste metoden for dokumentasjon som brukes av leverandører for å legge inn notater i pasienters medisinsk poster.

Hva er sykepleie SOAP notater?

SOAP notater er en måte for sykepleiere å organisere informasjon om pasienter. SÅPE står for subjektiv, objektiv, vurdering og plan. Sykepleiere gjøre notater for hvert av disse elementene for å gi tydelig informasjon til annet helsepersonell.

Anbefalt: