Hva er hovedfunksjonene til forhjerne mellomhjerne og bakhjerne?
Hva er hovedfunksjonene til forhjerne mellomhjerne og bakhjerne?

Video: Hva er hovedfunksjonene til forhjerne mellomhjerne og bakhjerne?

Video: Hva er hovedfunksjonene til forhjerne mellomhjerne og bakhjerne?
Video: Brain: Parts & functions (Fore, mid & hind) | Control & Coordination | Biology | Khan Academy 2024, Juni
Anonim

De mellomhjerne kobler sammen forhjernen og bakhjerne . Den fungerer som en bro og sender signaler fra bakhjerne og forhjernen . Det er assosiert med motorisk kontroll, syn, hørsel, temperaturregulering, årvåkenhet.

Videre, hva er hovedfunksjonen til forhjernen?

De forhjernen kontrollerer kroppstemperatur, reproduktiv funksjoner , spise, sove og vise følelser. På fem-vesikkelstadiet er forhjernen skiller seg inn i diencephalon (thalamus, hypothalamus, subthalamus og epithalamus) og telencephalon som utvikler seg til lillehjernen.

Hva er også hjernedeler og deres funksjoner? Bakhjernen består av medulla , pons , og lillehjernen . De medulla ligger ved siden av ryggmarg og kontrollerer funksjoner utenfor bevisst kontroll, for eksempel pust og blodstrøm. Med andre ord, medulla kontrollerer viktige funksjoner.

Hva er også forskjellen mellom forhjerne mellomhjerne og bakhjerne?

Forhjernen hjernens største og hovedtenkning som mottar sanseimpulser fra forskjellige reseptorer. Bakhjerne det fra tilkobling mellom ryggmargen og motstandshjernen den består av tre hoveddeler i cerebrum pons og medulla oblongata.

Hvor mange deler er i forhjernen?

Dypt i hjernebarken, plassert i den hvite substansen i storhjernen, er tre hovedstrukturer av forhjernen kalt: Thalamus. Hypothalamus. Og det limbiske systemet.

Anbefalt: