Hvorfor er jeg besatt av rengjøring?
Hvorfor er jeg besatt av rengjøring?

Video: Hvorfor er jeg besatt av rengjøring?

Video: Hvorfor er jeg besatt av rengjøring?
Video: Hvorfor Er Nordmenn Så Besatt Av Israel-Palestina-Konflikten? 2024, Juli
Anonim

De med obsessiv kompulsiv lidelse (OCD) vil ha et stort behov eller tvang til ren eller utføre rengjøring ritualer slik at de føler seg i kontroll. Når de ikke kan følge med på disse tingene, føler de det som om livet faller sammen. Du gjøre ikke trenger å fortsette å slite med en slik tvang.

Dessuten, hva kaller du en person som er besatt av rengjøring?

Germafober er besatt av sanitærforhold og føler seg tvunget til å rengjøre for mye, men de lider virkelig av tvangstanker.

Spørsmålet er deretter, kan du være avhengig av rengjøring? Det er tvangslidelsen som faller inn under denne kategorien når en er besatt av rengjøring eller å være ren . Hvis det begynner å forstyrre ditt daglige liv til et punkt som hvor du kan kommer ikke på jobb fordi du må ren deretter du har et alvorlig problem.

Derfor liker jeg å rengjøre så mye?

Rengjøring gir deg en følelse av prestasjon fordi det er en begynnelse, en prosess og et resultat. Å være i en ren plass kan være både følelsesmessig beroligende og oppløftende. Den fysiske aktiviteten til rengjøring kan lindre stress og være litt av en trening. Ingen bekymringer når du holder deg oppdatert på tingene i rengjøring avdeling.

Er det en lidelse å være en ren freak?

Når tvangsmessige eller tvangsmessige preferanser blir avbrutt, kan det irritere en person, men ikke forårsake ekstrem, urokkelig angst som man ser med OCD. Hovedforskjellen mellom " pene freaks "og mennesker med OCD er det" pene freaks " som å være ryddig . OCD er basert på frykt. OCD-ritualer er svar på tvangstanker.

Anbefalt: