Hva er temaet for Lady Windermere's Fan?
Hva er temaet for Lady Windermere's Fan?

Video: Hva er temaet for Lady Windermere's Fan?

Video: Hva er temaet for Lady Windermere's Fan?
Video: Веер леди Уиндермир Lady Windermere's Fan 1985 2024, Juni
Anonim

Hovedoppgaven til karakterene i stykket er å opprettholde utseende og skape illusjonen om at alt er bra. For dette formål, Herre Windermere er villig til å lyve for kona og la henne tro at han har en affære, mens han i virkeligheten prøver å beskytte sitt og hennes rykte.

Bare så, hva er historien om Lady Windermere's Fan?

Lady Windermeres fan er basert på Oscar Wilde's Classic Play. Satt i London på 1890-tallet Lady Windermere oppdager at mannen hennes kan ha en affære med en annen kvinne. Når han inviterer den andre kvinnen, fru Erlynne, til konas bursdagsball.

Vet også, hvilket år er Lady Windermeres Fan satt? Lady Windermere's Fan, A Play About a Good Woman er en fireakters komedie av Oscar Wilde, første gang fremført lørdag 20. februar 1892 , på St James's Theatre i London.

hva symboliserer Lady Windermere-fanen?

De fan på sitt mest grunnleggende nivå symboliserer tilliten til at Lady Windermere setter inn sitt syn på verden som et sted for moralske absolutter. Samtidig er fan tar ironi når det synet får henne til å se noen som flinke når publikum er klar over at personen ikke er det.

Hvem skrev Lady Windermere's Fan?

Oscar Wilde

Anbefalt: