Er oksygenblekemiddel giftig?
Er oksygenblekemiddel giftig?

Video: Er oksygenblekemiddel giftig?

Video: Er oksygenblekemiddel giftig?
Video: ЭСКАПЕЛ 2024, Juli
Anonim

- Lyser opp tekstiler. - Oksygen blekemidler kan blandes eller brukes med andre husholdningsrengjøringsmidler. -Ikke- giftig til dyr, planter og mennesker. -Veldig miljøvennlig da de brytes ned til naturlig soda og/eller boraks etterpå oksygen er utgitt.

Dessuten, er oksygenblekemiddel miljøvennlig?

Oksygenblekemiddel er trygt og det fungerer. Klor blekemiddel har færre fordeler og flere kjemikalier enn dens øko - vennlig motpart. Mange miljømessig - vennlig rengjøringsproduktprodusenter har utviklet sin egen serie oksygenblekemiddel og den er lett tilgjengelig.

Hva er oksygenblekemiddel laget av? Oksygenblekemiddel , eller natriumperkarbonat, er laget av natriumkarbonat (også kjent som soda) og hydrogenperoksid. Det fungerer ved å slippe oksygen når den er utsatt for vann. Denne utgivelsen av oksygen løfter flekker og smuss av det du rengjør.

Med hensyn til dette, er oksygenblekemiddel trygt for farger?

Oksygen -basert eller helt stoff blekemiddel er et mildt blekemiddel som fjerner flekker, bleker og lyser opp tøy sikker for bruk på nesten alle typer vaskbare hvite og farget tekstiler. Pulverisert oksygenblekemiddel har en holdbarhet på flere år.

Dreper oksygenblekemiddel virus?

Dreper : bakterier, mugg, noen virus , gjær, men ikke gjærsporer. Hydrogenperoksid: Dette er en væske oksygenblekemiddel og brytes ned til vann og oksygen . Det er et EPA-registrert desinfeksjonsmiddel, men kun for bruk på overflater.

Anbefalt: