Innholdsfortegnelse:

Hva er pulverisert oksygenblekemiddel?
Hva er pulverisert oksygenblekemiddel?

Video: Hva er pulverisert oksygenblekemiddel?

Video: Hva er pulverisert oksygenblekemiddel?
Video: Bird's Milk Pie ✧ Melfritt og uten informasjonskapsler ✧ Hjemmelaget oppskrift ✧ UNDERTEKTER 2024, Juli
Anonim

Hva er Oksygenblekemiddel ? Oksygenblekemiddel er den vanlige betegnelsen på natriumperkarbonat, en forbindelse av naturlige natriumkrystaller og hydrogenperoksid. Oksygenblekemiddel er allment tilgjengelig i vaskemidler og andre rengjøringsprodukter og kommer i et solid, pulver -lignende form, vanligvis fortynnet i vann før bruk.

På samme måte, hva er merkene for oksygenblekemiddel?

Populære merkenavn for oksygenblekemiddel

  • OxiClean.
  • Country Save Bleach.
  • Purex 2 Color Safe Bleach.
  • Syvende generasjon klorfritt blekemiddel.
  • Amway Legacy of Clean All Fabric Bleach.
  • OXO Brite.
  • Nellie's All Natural Oxygen Brightener.

I tillegg, hva er fordelene med pulverisert oksygenblekemiddel? Fordeler med pulverisert oksygenblekemiddel Sannsynligvis den beste fordel av en oksygenblekemiddel er at du kan bli kvitt gjenstridig smuss og organiske flekker uten å måtte bruke giftige og farlige materialer som klor blekemiddel . Oksygen blekemidler er også fargesikre og vil ikke blekemiddel fargede stoffer som klor blekemiddel vil.

Man kan også spørre, er boraks et oksygenblekemiddel?

Oksygen blekemiddel er materialer som slipper ut oksygen for rengjøring og bleking av flekker og smuss ved tilsetning av vann. Pulverisert blekemiddel er laget ved behandling av naturlig brus eller naturlig boraks med hydrogenperoksid.

Er OxiClean det samme som oksygenblekemiddel?

Jeg ble overrasket over å oppdage det OxiClean inneholder ikke magisk, flekkfjerende eventyrstøv. Det den inneholder er en pulverisert versjon av hydrogenperoksid og god, gammeldags vaskebrus. Denne kombinasjonen er også kjent og referert til som Oksygenblekemiddel . (For å skille det fra klor blekemiddel .)

Anbefalt: