Er OxiClean pulverisert oksygenblekemiddel?
Er OxiClean pulverisert oksygenblekemiddel?

Video: Er OxiClean pulverisert oksygenblekemiddel?

Video: Er OxiClean pulverisert oksygenblekemiddel?
Video: Кислородный пятновыводитель OXI CLEAN 2024, Juli
Anonim

Jeg ble overrasket over å oppdage det OxiClean inneholder ikke magisk, flekkfjerende eventyrstøv. Det den inneholder er en pulverisert versjon av hydrogenperoksid og god, gammeldags vaskebrus. Denne kombinasjonen er også kjent og referert til som Oksygenblekemiddel . (For å skille det fra klor blekemiddel .)

Er OxiClean også et oksygenblekemiddel?

Oxiclean inneholder omtrent 50-60% aktiv oksygenblekemiddel (Natriumperkarbonat). Clorox Oksygen Action (TM) – Nylig markedsført av The Clorox Corporation. Nok en ny oppføring i oksygenblekemiddel tilbud om flekkfjerning. Det er et natriumperboratbasert produkt.

Vet også, hvordan bruker du oksygenblekemiddel i pulverform? Til bruk oksygenblekemiddel for flekkfjerning eller for å lysne opp hvite klær i en vask eller separat beholder for bløtlegging, er det best å blande pulver eller flytende løsning med vannet før du legger til klær. Senk det flekkete plagget helt ned og la det trekke så lenge som mulig, opptil åtte timer eller over natten.

Hva er også oksygenblekemiddel i pulverform?

Oksygenblekemiddel er den vanlige betegnelsen på natriumperkarbonat, en forbindelse av naturlige natriumkrystaller og hydrogenperoksid. Oksygenblekemiddel er allment tilgjengelig i vaskemidler og andre rengjøringsprodukter og kommer i et solid, pulver -lignende form, vanligvis fortynnet i vann før bruk.

Hva er fordelene med pulverisert oksygenblekemiddel?

Fordeler med pulverisert oksygenblekemiddel Sannsynligvis den beste fordel av en oksygenblekemiddel er at du kan bli kvitt gjenstridig smuss og organiske flekker uten å måtte bruke giftige og farlige materialer som klor blekemiddel . Oksygen blekemidler er også fargesikre og vil ikke blekemiddel fargede stoffer som klor blekemiddel vil.

Anbefalt: