Hvordan bruker du en nødhjelpshåndbok?
Hvordan bruker du en nødhjelpshåndbok?

Video: Hvordan bruker du en nødhjelpshåndbok?

Video: Hvordan bruker du en nødhjelpshåndbok?
Video: Hvordan bruke infotorg.no? 2024, Juni
Anonim

VIDEO

Dessuten, hva gjør beredskapsguiden?

« Beredskapsveiledning ,”Eller ERG , gir først og fremst veiledning for hendelser som involverer farlige materialer som oppstår på motorveier og jernbaner, men det er også relevant for hendelser som oppstår når materialer er transporteres med luft, sjø eller rørledning.

Foruten ovenfor, hvilken farge har sidene i ERG som er veiledningene for beredskap, som inkluderer potensielle farer for helserisiko ved brann eller eksplosjon og beredskapsprosedyrer? De ligner på gul sider, men de er alfabetisk sekvensert etter navnet på det farlige materialet. beredskapsguider, som inkluderer potensielle helsefarer, fare for brann eller eksplosjon og nødprosedyrer. Innledende isolasjon og beskyttende virkningsavstander.

Ved siden av ovennevnte, hvilken farge på siden i nødhåndbok gir deg anbefalte sikre avstander?

Grønn. Grønt: Når vi ser grønt, kobler vi vanligvis farge med farlige materialer. Så husk når du refererer til den grønne delen du leter etter giftige og innåndingsproblemer knyttet til kjemikaliet. Den grønne sider gir også beskyttelse avstand handlinger, eller hvor langt du skal holde deg unna!

HVEM utgir Emergency Response Guidebook?

ERG er en felles publikasjon med innspill fra fire byråer: U. S. Department of Transportation's Pipeline and Hazardous Materials Safety Administration (PHMSA)

Anbefalt: