Hvordan påvirker bipolar lidelse nervesystemet?
Hvordan påvirker bipolar lidelse nervesystemet?
Anonim

Hjernen og Bipolar lidelse

Eksperter mener bipolar lidelse er delvis forårsaket av et underliggende problem med spesifikke hjernekretsløp og funksjonen til hjernekjemikalier kalt nevrotransmittere. Nerve veier i hjernens områder som regulerer nytelse og emosjonell belønning reguleres av dopamin.

Vet også, hvordan påvirker bipolar lidelse kroppen?

Effekten av Bipolar lidelse på Kropp . Bipolar lidelse , tidligere kjent som "manisk depresjon," er en hjernebasert lidelse . Dessuten har lidelse har potensial til påvirke praktisk talt alle andre områder av din kropp , fra energinivået og appetitten til musklene og til og med libido.

For det andre, er bipolar lidelse en nevrologisk lidelse? Lidelser av humør ledsages av en rekke kognitive og nevrologiske svekkelser. Lignende typer kognitive underskudd deles av pasienter med unipolar depresjon og bipolar lidelse . Studier har også vist en sammenheng mellom humør og spesifikke typer nevrologiske dysfunksjon.

Ved siden av dette, hvilken del av hjernen påvirkes av bipolar lidelse?

Tapet eller skaden av hjerne celler i hippocampus kan bidra til humør lidelser . Hippocampus er del av hjernen knyttet til minne. Det er også indirekte påvirker humør og impulser.

Hvordan opptrer bipolare mennesker?

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse preget av ekstreme endringer i humør fra høyt til lavt, og fra lavt til høyt. Høyder er perioder av mani, mens nedturer er perioder med depresjon. Endringene i humør kan til og med bli blandet, så du kan føle deg oppstemt og deprimert samtidig.

Anbefalt: