Hva er giloy plante på engelsk?
Hva er giloy plante på engelsk?

Video: Hva er giloy plante på engelsk?

Video: Hva er giloy plante på engelsk?
Video: Use Of Giloy As Immunity Booster : Amazing Health Benefits of Giloy Juice : How To Grow Giloy 2024, Juli
Anonim

“ Giloy (Tinospora Cordifolia) er en ayurvedisk urt som har blitt brukt og forfektet i indisk medisin i evigheter, sier den Delhi-baserte ernæringsfysiologen Anshul Jaibharat. På sanskrit, Giloy er kjent som 'Amrita', som bokstavelig talt oversetter til 'roten til udødelighet', på grunn av dens mange medisinske egenskaper.

På samme måte, hvordan drikker du giloy?

Indikasjon: Nyttig ved feber, revmatisme, gikt, gulsott, anemi, urinveisforstyrrelser; Immunmangel. Bruksanvisning: Bland 15-30 ml Giloy juice med vann; konsumere tom mage morgen og kveld eller etter anvisning fra lege.

Vet også, hvor er giloy funnet? Det er en urteaktig vinstokk av familien Menispermaceae som er urfolk i de tropiske områdene i India, Myanmar og Sri Lanka. Giloy er funnet i de tropiske områdene i India. Det er en glatt, klatrende busk.

Spørsmålet er også, hva er fordelen med giloyjuice?

- Giloyjuice reduserer høye blodsukkernivåer, og hjelper dermed i behandlingen av diabetes, spesielt type 2 diabetes. - Det behandler kronisk feber . Giloy er antipyretisk, noe som betyr at den kan redusere kronisk feber som kommer med mange truende tilstander som svineinfluensa, dengue eller malaria.

Er giloy og Guduchi det samme?

Guduchi er også kjent som Giloy og dets vitenskapelige navn er Tinospora Cordifolia. Samtidig som, guduchi kan hjelpe mennesker med diabetes, bør den bare tas under medisinsk tilsyn. Les også: Bekjemper kaldt og forhindrer vektøkning: Å gå grønn gjør alt dette og mer til!

Anbefalt: