Hva brukes germander til?
Hva brukes germander til?

Video: Hva brukes germander til?

Video: Hva brukes germander til?
Video: Know your application! Teucrium or Germander 2024, Juli
Anonim

Germander er en plante. Delene som vokser over bakken er brukt å lage medisin. Til tross for alvorlige sikkerhetshensyn, tar folk tysker for behandling av galleblæren, feber, magesmerter og mild diaré; som fordøyelseshjelp, bakteriedrepende middel og "skyll for gikt" og hjelpe til med vekttap.

Hva brukes dessuten teucrium til?

Teucrium . Germander er en urtemedisin tradisjonelt brukt til behandling av gikt, astma, hoste, depresjon, fordøyelsesbesvær og kongestiv hjertesvikt [116, 117].

Spørsmålet er deretter, er germander en flerårig plante? Rosa Germander (Teucrium chamaedrys) er en gammel verden flerårig vokst for sitt attraktive dype blanke grønne, eviggrønne løvverk og prangende visning av rosa blomster sent på våren. Tørkebestandig (xeric) flerårig anlegg.

På samme måte er germander en eviggrønn?

Teucrium chamaedrys, ofte kalt vegg germander , er et busket, treaktig, klumpformende, bredt blad eviggrønne som dyrkes ornamentalt for sin attraktive, aromatiske, eviggrønne løvverk.

Hva brukes Lemna minor til?

Lemna minor , det vanlige andemat eller mindre andemat , er en vannlevende ferskvannsplante av slekten Lemna . De tilhører familien til Lemnaceae, som er monofyletiske til familien Araceae. L. liten er brukt som dyrefôr, bioremediator, for gjenvinning av avløpsvann og andre bruksområder.

Anbefalt: