Hvor hekker hvite spissedderkopper?
Hvor hekker hvite spissedderkopper?

Video: Hvor hekker hvite spissedderkopper?

Video: Hvor hekker hvite spissedderkopper?
Video: BOUNDLESS - SPIDER NEST 2024, Juli
Anonim

De reir av White Tail edderkopper er sammenfiltrede masser av bånd. Disse finnes ofte i mørke tørre områder som takhull.

På denne måten, hvordan blir du kvitt edderkopper med hvit spiss?

1. Hvite haleedderkopper jakter edderkopper og liker å gjemme seg i mørke tørre områder. Takrommet er ofte stedet der disse edderkopper lurer og bygger reir. Spray takets hulrom med gjenværende insektmiddel eller bruk en insektbombegasser hvis hulrommene er vanskelig tilgjengelige.

Foruten ovenfor, hva tiltrekkes hvite haleedderkopper av? Hvit - haleedderkopper er omstrejfende jegere som vanligvis streifer om natten. I stedet for å spinne nett og spise insekter, foretrekker de å kose seg med andre edderkopper , for eksempel curtain-web edderkopper , pappa-lange bein, rødrygg edderkopper , og svart hus edderkopper.

For det andre, hvor bor hvite haleedderkopper?

Habitat og atferd De bo i hager og inne i hus, under bark og stein, i bladstrø og finnes ofte i klærne, håndklær og sko. De gjøre ikke bygge nett. Mest aktive om natten, de jakter på andre edderkopper.

Gjør hvite spindler edderkopper?

I motsetning til andre edderkopper , hvite halen edderkopper gjør ikke spinn nett . Hva gjør at farligere er at de beveger seg rundt i huset og kan til og med få på sengen.

Anbefalt: