Hvorfor er irisene mine gule?
Hvorfor er irisene mine gule?

Video: Hvorfor er irisene mine gule?

Video: Hvorfor er irisene mine gule?
Video: LE GULE -Türkçe - Kürtçe (Min ji te hezkir pir baver kir) 2024, Juli
Anonim

Med iris rotrot, vil du først se gulning på de sentrum av de fan av blader. I tide, de midten blir brun og kollapser. Rotrot i iris produserer alltid en grøtaktig, vondt luktende rhizom. Ofte vil du også se forfall i de plantens blader.

Spørsmålet er også, hvorfor er irisen i øyet mitt gul?

De øyne kan snu gul som følge av gulsott og andre forhold. For høye nivåer av bilirubin i blodet forårsaker gulsott. Bilirubin er en gul avfallsstoff som finnes i galle, væsken leveren lager for å bryte ned fett.

Hvorfor ble min lilla iris også gul? I tillegg kan fargen påvirkes av mangel på eller overflødig lys - for eksempel når et tre har vokst til for å skygge sengen. Det er lite som tyder på at jords pH eller type vil forårsake iris å blekne. En dyp lilla iris svinger farge når den modnes og begynner å dø.

Deretter kan man også spørre, er det mulig å ha gule iris?

Der er flere typer melanin, inkludert feomelanin (som ser mer rødt og gul ) og eumelanin (som har en tendens til å se brunt og svart ut). Kanskje du kan ha la merke til det der er ingen blått eller grønt pigment nevnt, som betyr der er ikke noe grønt eller blått pigment noensinne til stede i øyet.

Hvorfor endret iris fargen min?

Når de pupillstørrelse Endringer , de pigmenter i iris komprimere eller spre seg fra hverandre, endre øye farge litt. Visse følelser kan også endring både pupillstørrelse og iris farge . Det er derfor noen sier sitt øynene skifter farge når de er sinte eller kjærlige. Imidlertid litt hassel øyne blir faktisk mørkere med alderen.

Anbefalt: