Er HS 11350 en forbrytelse?
Er HS 11350 en forbrytelse?

Video: Er HS 11350 en forbrytelse?

Video: Er HS 11350 en forbrytelse?
Video: Обзор тестера розеток Bside ZT-E8R, Ruoshui 469D, Ruoshui 469C, Bside AST01ER 2024, September
Anonim

Helse- og sikkerhetskode 11350 gjør det til en forbrytelse å ha besittelse av ulovlige narkotika som kokain, heroin, forbrytelsen pleide å være en forbrytelse . Helse- og sikkerhetskodeks 11350 HS er California -statutten som gjør den til en forseelse for at en person skal ha et kontrollert stoff uten gyldig resept.

Er det også forbrytelse å ha et kontrollert stoff?

Straffer av kontrollert stoff besittelse En første eller andre lovbrudd er en kategori E Forbrytelse , noe som betyr at du kan få 1-4 års fengsel. Imidlertid er et første lovbrudd ofte sannsynliggjort, noe som betyr at du kan unngå fengsel og domfellelse hvis din forsvarer kan forhandle om en legemiddel behandlings-/rehabiliteringsprogram for deg.

Er HS 11350 på samme måte en wobbler? Noter det 11350 er ikke en " wobbler , "som refererer til et lovbrudd som kan siktes enten som forbrytelse eller forseelse.

Bare så, hva er hs11350?

California helse- og sikkerhetskode 11350 (a) HS gjør det ulovlig å ha et kontrollert stoff uten gyldig resept. Du hadde ulovlig et kontrollert stoff OG. Du visste om dens tilstedeværelse OG. Du visste om stoffets natur eller karakter som et kontrollert stoff OG.

Hva er en 7. grads forbrytelse?

Kriminell besittelse av et kontrollert stoff i syvende grad er klasse A forseelse . [Som den laveste i alvorlig form for kriminell besittelse av et kontrollert stoff, CPCS 7 er en klasse A. forseelse , ikke a forbrytelse . Dette betyr at den ikke har noen obligatorisk fengselsstraff.

Anbefalt: