Lager de fremdeles Close Up tannkrem?
Lager de fremdeles Close Up tannkrem?

Video: Lager de fremdeles Close Up tannkrem?

Video: Lager de fremdeles Close Up tannkrem?
Video: Nyt iskrem igjen med Sensodyne tannkrem 2024, September
Anonim

Dessverre har noen supermarkeder bestemt seg for å slutte å strekke til Nærbilde til tross for sin sterke ytelse og lojalitet. Nærbilde kan fortsatt finnes på uavhengige supermarkeder som IGA, Ritchies, Foodworks, Foodland og Franklins og utvalgte Woolworths.

Tilsvarende har Close Up tannkrem blitt avviklet?

Pental Nærbilde har blitt avviklet . Se alle Pental Tannkrem.

Videre, hvor er Close Up tannkrem laget? Introduksjon: Lukk - opp er et populært merke av tannkrem i India og markedsføres av Unilever. Unilever er et godt FMCG -selskap på indiske markeder.

Man kan også spørre, er Close up god tannkrem?

Nærbilde tannkrem Anmeldelse. Lukk - Opp tannkrem er designet med en form for hulromskamp for å la tennene føles rene og sterke. den løfter også forsiktig flekker og bleker tennene mens kanelsmaken bidrar til å forhindre brenning (se detaljer). Så det er ingen overraskelse Lukk - Opp bruker fluor som hovedingrediens.

Er Colgate bedre enn nærbilde?

Lukk - Opp tannkrem har en litt annen, mer godteri-lignende smak. Den har en god, sterk kanelsmak, men Colgate Cinnamint har mer bitt. Med det mener jeg Colgate brenner litt mer (på en god måte) og er mindre søt (disse to forskjellene kan være min fantasi, men jeg tror ikke det).

Anbefalt: