Hvor oppbevares MSDS -ark?
Hvor oppbevares MSDS -ark?

Video: Hvor oppbevares MSDS -ark?

Video: Hvor oppbevares MSDS -ark?
Video: Ab Doer 360 – Trening hjemme - Tvins Norge 2024, Juni
Anonim

Noen arbeidsgivere beholde de HMS -datablad informasjon i et bindemiddel på et sentralt sted (f.eks. i pickupen på en byggeplass). Andre, spesielt på arbeidsplasser med farlige kjemikalier, databaserer Sikkerhetsdatablad informasjon og gi tilgang via terminaler.

Utløper MSDS -arkene her?

OSHA krever at produsenter/importører innhenter eller utvikler sikkerhetsdata ark (SDS). Dette går til alle farlige kjemikalier de produserer eller importerer. Enhver oppdatert SDS bør sendes innen tre måneder etter ny og vesentlig informasjon om det gitte farlige kjemikaliet. Så, ja, sikkerhetsdata ark utløper.

Ved siden av ovenfor, hva trenger et MSDS -ark? HMS -datablad må utvikles for farlige kjemikalier som brukes på arbeidsplassen, og må liste opp de farlige kjemikaliene som finnes i et produkt i mengder på 1% eller mer, eller 0,1% eller større hvis kjemikaliet er kreftfremkallende. De HMS -datablad trenger ikke å liste opp mengden som det farlige kjemikaliet forekommer i produktet.

Hva er et HMS -datablad, og hvor kan du få det?

De HMS -datablad må være lett tilgjengelig for arbeidere som er utsatt for det kontrollerte produktet og for helse- og sikkerhetskomiteen eller representanten. Hvis et kontrollert produkt lages på arbeidsplassen, har arbeidsgiver plikt til å forberede en HMS -datablad for noen av disse produktene.

Hvor oppbevares HMS -databladet?

Lederen din bør ha en HMS -datablad /SDS for alle kjemikalier du må arbeide med. Disse burde være beholdt i et bindemiddel som er tilgjengelig for ansatte på arbeidsstedet for umiddelbar tilgang.

Anbefalt: