Hva er det fremre benet?
Hva er det fremre benet?

Video: Hva er det fremre benet?

Video: Hva er det fremre benet?
Video: Hva gjør en naprapat? 2024, September
Anonim

De fremre rom i bein er et fascial rom i nedre lem. Den inneholder muskler som produserer dorsifleksjon og deltar i inversjon og eversjon av foten, samt vaskulære og nervøse elementer, inkludert fremre tibial arterie og vener, og den dype fibulære nerven.

På samme måte kan man spørre, hvor er det fremre benet?

De fremre rom på bein er en av de fire rommene i bein mellom kneet og foten. Muskler i dette rommet produserer først og fremst ankelforsinkelse og tåforlengelse.

Man kan også spørre, hva er bakre ben? De bakre rom i bein inneholder syv muskler, organisert i to lag - overfladisk og dyp. De to lagene er atskilt med et bånd av fascia. De bakre ben er den største av de tre rommene. Samlet sett plantas musklene i dette området og vender foten.

På denne måten, hva er en fremre muskel?

Tibialis fremre er en muskel hos mennesker som har sin opprinnelse i de øvre to tredjedeler av tibias laterale (ytre) overflate og setter seg inn i medial kileskrift og de første metatarsale beinene i foten. Det virker for å dorsifleksere og snu foten.

Hva er de fire rommene på underbenet?

I leggen det er 4 rom , den fremre (A), laterale (L), dype bakre (DP) og overfladiske bakre (SP). Beina i leggen (tibia og fibula), den interosseøse membranen og den fremre intermuskulære septum er grensene til rom.

Anbefalt: