Hva er pre -prosedyreundersøkelse?
Hva er pre -prosedyreundersøkelse?

Video: Hva er pre -prosedyreundersøkelse?

Video: Hva er pre -prosedyreundersøkelse?
Video: Арт игра"КАРТЫ" / совместное раскрашивание 2024, September
Anonim

Z01. 818 er en fakturerbar ICD -kode som brukes til å spesifisere en diagnose av møte for andre forprosedyreundersøkelse . En "fakturerbar kode" er detaljert nok til å brukes til å spesifisere en medisinsk diagnose. POA -indikatorer på CMS -skjema 4010A er som følger: Indikator.

Hvordan fakturerer du et besøk før operasjonen i denne forbindelse?

EN preoperativ undersøkelse for å rydde pasienten for kirurgi er en del av den globale kirurgiske pakken, og skal ikke rapporteres separat. Du bør rapportere den riktige ICD-10-koden for preoperativ klaring (dvs. Z01. 810-Z01. 818) og den riktige ICD-10-koden for tilstanden som førte til kirurgi.

Betaler Medicare på samme måte for eksamen før operasjonen? Medisinsk preoperative undersøkelser og diagnostiske tester utført av eller på forespørsel fra den behandlende kirurgen betalt av Medicare , forutsatt selvfølgelig at transportøren bestemmer at tjenestene er "medisinsk nødvendige." Alle slike krav må ledsages av den aktuelle ICD-9-koden for preoperativ undersøkelse

Folk spør også, hva er ICD 10 -koden for kirurgisk klarering?

Alle slike krav må ledsages av den aktuelle ICD - 10 -kode for preoperativ eksamen (dvs. Z01. 810 - Z01. 818). I tillegg må du dokumentere det aktuelle kravet ICD - 10 kode for tilstanden som ba om det kirurgi.

Dekker Medicare z01 818?

Medicare dekker medisinsk nødvendige preoperative eksamener - du bør ikke ha noen problemer med dette. Du ville kode Z01 . 818 som primærdiagnose og kreft som sekundær kode.

Anbefalt: