Hva er Cehrs -sertifisering?
Hva er Cehrs -sertifisering?

Video: Hva er Cehrs -sertifisering?

Video: Hva er Cehrs -sertifisering?
Video: CEHRS Certified Electronic Health Records Specialist 2024, Juni
Anonim

NHA CEHRS eksamen er en sertifisering test designet for å måle en students kunnskap og ferdigheter for å jobbe med elektroniske helsejournaler (EHR). Når noen består eksamen, tjener de en sertifisering angir at de kan fungere som en sertifisert EHR -spesialist.

Hvor mye tjener en spesialist på elektronisk journal i timen i forhold til dette?

De gjennomsnitt lønn for " spesialist i journaler "varierer fra omtrent $ 13,29 per time for kundeservicerepresentant til $ 102 per time for lege.

Ved siden av ovenfor, hvor mye tjener en Cehrs? Electronic Health Record Specialist Årslønn ($ 61, 283 Gj.snitt | Feb 2020) - ZipRecruiter.

Ved siden av ovenfor, hvordan blir jeg EHR -sertifisert?

Sertifisering utføres av ONC-autorisert Sertifisering Kropper (ONC-ACB) og testing utføres av akkrediterte testlaboratorier (ATLer). Utviklere og leverandører tester først produktet sitt med en ATL, og hvis produktet oppfyller kravene, jobber de med en ONC-ACB for å sertifisere produktet.

Hva er på Cehrs -eksamen?

NHA CEHRS eksamen er en sertifisering test designet for å måle elevens kunnskap og ferdigheter for å jobbe med elektroniske helsejournaler (EHR). Når noen passerer eksamen , de tjener en sertifisering som angir at de kan jobbe som en sertifisert EHR -spesialist.

Anbefalt: