Skal kalsium og magnesium tas sammen eller hver for seg?
Skal kalsium og magnesium tas sammen eller hver for seg?

Video: Skal kalsium og magnesium tas sammen eller hver for seg?

Video: Skal kalsium og magnesium tas sammen eller hver for seg?
Video: КАРАУЛ! КАЛЬЦИЙ И КАЛИЙ СОЕДИНИЛИ! А ЗОЛУ НЕ ПОГАСИЛИ УКСУСОМ... 2024, Juni
Anonim

Svar: Nei, det er ikke nødvendig ta kalsium og magnesium sammen . Faktisk hvis du trenger å ta store mengder (250 mg eller mer) av en av disse, kan det hende du har det bedre tar dem kl skille ganger, da de kan konkurrere med hverandre om absorpsjon.

Vet også, hvorfor trenger du å ta magnesium med kalsium?

Grunnen til dette er det magnesium nøytraliserer magesyre og gjør magen mer alkalisk. Det er den magnesium som nøytraliserer syren. Så når du tar en kalsiummagnesiumtilskudd og symptomene dine blir bedre, det er fordi du trengte mer magnesium å balansere kroppens kjemi i stedet for kalsium.

Spørsmålet er deretter hvordan kalsium og magnesium fungerer sammen i kroppen? De arbeide sammen i mange funksjoner, for eksempel regulering av hjerteslag, muskeltonus og sammentrekning og nerveledning. Andre ganger, kalsium og magnesium synes å konkurrere ved å binde seg konkurransedyktig til de samme nettstedene i kropp . Stress, beinforstyrrelser og høyt blodtrykk øker også kalsium behov.

Hvor langt fra hverandre bør du ta kalsium og magnesium?

Ta din kalsium og magnesium hver for seg. Ta din kalsium med måltider og din magnesium 1 time før eller 2 timer etter måltider. Jeg foreslår (vanligvis) tar magnesium leggetid.

Trenger du magnesium for å absorbere kalsium?

Magnesium er nødvendig for kalsium absorpsjon. Uten nok magnesium , kalsium kan samle seg i bløtvevet og forårsake en type leddgikt. Ikke bare gjør kalsium samles i det myke vevet til leddgikt, er det dårlig, om i det hele tatt, absorbert inn i blodet og beinene deres.

Anbefalt: