Er det en generisk for Humulin R?
Er det en generisk for Humulin R?

Video: Er det en generisk for Humulin R?

Video: Er det en generisk for Humulin R?
Video: Concentrated Insulin in Diabetes Care: Humulin R U-500 2024, Juni
Anonim

Om Humulin R.

Insulin bidrar til å kontrollere blodsukkernivået ved diabetes mellitus, inkludert diabetes type 1 og diabetes type 2. Der er for øyeblikket nei generisk alternativ for Humulin R ., men billigere biosimilære versjoner kan være tilgjengelig i fremtiden.

På samme måte kan man spørre, hva er det generiske navnet på Humulin R?

Humulin R . er den merkenavn av et legemiddel som inneholder vanlig insulin (en kortvirkende form for insulin). Insulin er et hormon som produseres av kroppen i bukspyttkjertelen. Det virker for å senke sukker i blodet. Dette resept medisin injiseres for å forbedre blodsukkerkontrollen hos voksne med diabetes.

Man kan også spørre, er Humulin R det samme som novolin R? Humulin N og Novolin N er begge merkenavnene for samme legemiddel, kalt insulin NPH. Insulin NPH er et mellomvirkende insulin. Du trenger ikke resept for å kjøpe Novolin Heller ikke Humulin N fra apoteket. Du må imidlertid snakke med legen din før du begynner å bruke den.

Også spurt, hvor mye koster Humulin R på Walmart?

Det er tre insuliner tilgjengelig på Walmart for pris på $ 25 - NPH, Regular og 70/30 (en blanding av de to).

Er det en generisk for insulin?

FDA. Teknisk sett, der vil aldri bli generisk insulin fordi den er biologisk basert i stedet for kjemisk. I stedet, der er bio-lignende, som er produkter som har funksjonell funksjon, men som ikke er 100 prosent identiske med insulin de replikerer fordi det biologiske stoffet er veldig komplekst.

Anbefalt: