Hva er en hendelsesbasert fagfellevurderingskomité?
Hva er en hendelsesbasert fagfellevurderingskomité?

Video: Hva er en hendelsesbasert fagfellevurderingskomité?

Video: Hva er en hendelsesbasert fagfellevurderingskomité?
Video: Episode 2 - Hva er en faglært strikkedesigner? 2024, September
Anonim

EN Fagfellevurderingsutvalg kan anmeldelse sykepleiepraksis for et LVN, RN eller APRN (RN med avansert praksisautorisasjon). hendelse - basert (IBPR), i så fall fagfellevurdering er initiert av et anlegg, en forening, en skole, et byrå eller en annen setting som bruker sykepleierens tjenester; eller.

I forhold til dette, hva er en fagfellevurdering i sykepleie?

BAKGRUNN: Sykepleiefellevurdering er en systematisk prosess for å vurdere og evaluere sykepleie ta vare på kolleger mot profesjonelle praksisstandarder. Formålet med et NPR -program er å gi en vei derved kolleger hold hverandre ansvarlig for praksis.

Man kan også spørre, hvordan påvirker fagfellevurdering min sykepleiepraksis? Det er de Prosess av fagfellevurdering som stimulerer profesjonalitet gjennom økt ansvarlighet og fremmer de selvregulerende natur av sykepleien yrke. Fastslå de styrker og svakheter ved sykepleie omsorg basert på øve på standarder. Gi bevis for endring i øve på protokoller for å forbedre omsorgen.

Når vi tar dette i betraktning, hva er hensikten med safe peer review?

Safe Harbor Peer Review Sikker havn er sykepleier fagfellevurdering prosess som en sykepleier kan starte når hun blir bedt om å delta i et oppdrag eller en oppførsel som sykepleieren tror, i god tro, potensielt kan føre til brudd på sykepleieloven (NPA) eller styrereglene.

Hvordan starter du en trygg havn?

En sykepleier må påberope seg trygg havn før den aktuelle handlingen utføres. En sykepleier står fritt til å påberope seg trygg havn når som helst i løpet av skiftet, inkludert hvis en oppgave endres underveis. Å påberope seg trygg havn må sykepleieren skriftlig varsle veilederen om at de påberoper seg trygg havn.

Anbefalt: