Hva brukes Trimeprazine til?
Hva brukes Trimeprazine til?

Video: Hva brukes Trimeprazine til?

Video: Hva brukes Trimeprazine til?
Video: Бромгексин описание и инструкция - КРУПНЫЙ ПЛАН * 2024, September
Anonim

Trimeprazin er et antihistamin brukt for å redusere kløe fra allergi, elveblest, eksem og andre årsaker (f.eks. insektbitt, vannkopper, reaksjoner på visse legemidler). Det kan også være brukt å behandle hoste av forskjellige årsaker (f.eks. irritasjon i halsen, astma, allergi, høysnue).

Hva brukes Alimemazine til?

Om alimemazine Alimemazine er brukt for å lindre klumpete og kløende allergiske hudreaksjoner som kalles elveblest (urticaria). Det er også brukt før kirurgiske inngrep for å holde små barn rolige.

hva er hunden Trimeprazine? Trimeprazin er et antihistamin, som hjelper til med å lindre kløe og hoste. Prednisolon er et kortikosteroid som reduserer betennelse. Temaril-P er en reseptbelagt medisin som er godkjent av FDA for bruk i hunder.

Med tanke på dette, kan mennesker ta Temaril P?

Temaril - P er et kjæledyrmedisin som behandler kløe og hoste. Kjæledyrmedisiner er reseptbelagte og reseptfrie medisiner for hunder, katter og andre dyr. De behandler tilstander som bare er dyr og de som også finnes i mennesker , og kommer i former og doser spesielt for kjæledyr.

Hva er Alimemazine tartrate?

Den inneholder den aktive ingrediensen alimemazintartrat og tilhører en gruppe medisiner kalt fenotiaziner. Det virker ved å blokkere et naturlig stoff (histamin) som kroppen din lager under en allergisk reaksjon. Det fungerer også direkte på hjernen for å hjelpe deg med å føle deg mer avslappet.

Anbefalt: