Hva er modifier bl?
Hva er modifier bl?

Video: Hva er modifier bl?

Video: Hva er modifier bl?
Video: Учебное пособие по Python Blender 2.8: создание надстройки для текстового инструмента [изучение Python для начинающих] 2024, Juni
Anonim

Dette modifikator kan bare sendes inn når en leverandør som er betalt i henhold til det polikliniske prospektive betalingssystemet (OPPS) kjøper blod eller blodprodukter fra en samfunnsblodbank, eller når en OPPS -leverandør driver sin egen blodbank og vurderer en kostnad for blod eller blodprodukter som samles inn av OPPS -leverandørens eget blod

På samme måte spør folk, hva brukes modifikatoren til?

Modifikatorer angi at en tjeneste eller prosedyre som er utført har blitt endret av en bestemt omstendighet, men ikke endret i definisjonen eller koden. De er brukt å legge til informasjon eller endre beskrivelsen av tjenesten for å forbedre nøyaktigheten eller spesifisiteten.

Spørsmålet er deretter, hva er modifikator Ma? Følgende HCPCS nivå II modifikatorer er etablert for AUC -programmet. MA - Det er ikke nødvendig å bestille en profesjonell for å konsultere en mekanisme for klinisk avgjørelse på grunn av service til en pasient med en mistenkt eller bekreftet akuttmedisinsk tilstand.

Dessuten, hva er modifikator FC?

Legg til modifikator - FC når et anlegg mottok en produsentkreditt på 50% eller mer av kostnaden for en enhet. Når CMS pakket kostnaden for enheter inn i APC -betalingen for prosedyrene, skapte det en situasjon for mange prosedyrer der den totale APC -betalingen i stor grad skyldes kostnaden for enheten.

Hvordan gjør du sekvensmodifikatorer?

Generalen rekkefølge av sekvensering modifikatorer er (1) prising (2) betaling (3) beliggenhet. plassering modifikatorer , i alle kodesituasjoner, er kodet "sist".

Anbefalt: