Hva beskriver best et virus?
Hva beskriver best et virus?

Video: Hva beskriver best et virus?

Video: Hva beskriver best et virus?
Video: ГЛЭМРОК ФРЕДДИ ЗАБОЛЕЛ ВИРУСОМ И СТАЛ ЗЛЫМ В ГАРРИС МОД! ФНАФ 9 FNAF SECURITY BREACH В Garry`s Mod! 2024, September
Anonim

Virus : En mikroorganisme som er mindre enn en bakterie som ikke kan vokse eller formere seg bortsett fra en levende celle. EN virus invaderer levende celler og bruker sine kjemiske maskiner for å holde seg i live og for å replikere seg selv. Virus kan inneholde enten DNA eller RNA som sitt genetiske materiale.

Også å vite er, hvilket begrep beskriver et virus?

EN virus er en smittsom partikkel som reproduserer seg ved å "kommandere" en vertscelle og bruke maskinene til å lage mer virus . EN virus består av et DNA- eller RNA -genom inne i et proteinskall som kalles et kapsid. Virus reprodusere ved å infisere vertscellene og omprogrammere dem til å bli virus -lage "fabrikker".

Videre, hva beskriver best en bakterie? EN bakterie kan være beste beskrevet som en encellet organisme som ikke har noen sann kjerne, men i stedet en nukleoidregion, har den ingen membranbundne organeller og reproduserer via seksuelle eller aseksuelle midler.

Rett og slett, som best beskriver et virus Brainly?

Virus er en mikroskopisk ting som har en nukleinsyre omgitt av et proteinholdig lag som kalles kapsid. Dette viral genetisk materiale inkorporeres i vertsgenomet og replikeres med vert -DNA. De virus som infiserer bakterier kalles bakteriofag. Så det riktige svaret er D.

Hvordan er bakterier forskjellige fra virus?

Bakterie er encellede organismer som finnes naturlig i kroppene våre og i miljøet vårt. Virus er mindre enn bakterie og de fester seg til en annen levende celle og bruker cellens genetiske materiale til å reprodusere seg selv. Mest virus forårsake sykdom.

Anbefalt: