Hva er pantoloc 40mg?
Hva er pantoloc 40mg?
Anonim

Pantoloc 40mg enterisk kategori. Denne medisinen reduserer produksjonen av magesyre. Vanligvis brukes det til forebygging eller behandling av sår eller for gastroøsofageal refluks (en tilstand som involverer halsbrann og oppstøt av magesyre).

Hva brukes pantoloc angående dette?

Pantoprazol tilhører familien av medisiner som kalles protonpumpehemmere (PPI). Protonpumpehemmere brukes til å behandle tilstander som mage sår , tarm sår , og gastroøsofageal reflukssykdom ( GERD , refluksøsofagitt) ved å redusere mengden syre magen produserer.

Også, hva er den beste tiden å ta pantoloc? Det er vanlig å ta pantoprazol en gang om dagen, det første om morgenen. Hvis du ta pantoprazol to ganger om dagen, ta 1 dose om morgenen og 1 dose om kvelden. Det er beste til ta pantoprazol en time før et måltid. Svelg tablettene hele med en drink vann.

Hva brukes pantozol 40 mg til i denne forbindelse?

Pantoprazol er en protonpumpehemmer som reduserer mengden syre som produseres i magen. Pantoprazol er brukt for å behandle erosiv esophagitt (skade på spiserøret fra magesyre forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD) hos voksne og barn som er minst 5 år gamle.

Er pantoloc trygt?

PPI har minimale bivirkninger og få små legemiddelinteraksjoner og vurderes sikker for langtidsbehandling. Pantoprazol er betydelig effektiv både for akutt og langvarig behandling med utmerket kontroll over tilbakefall og symptomer. Det tolereres godt selv ved langtidsbehandling, og toleransen er optimal.

Anbefalt: