Hvilken medisin ligner på Adderall?
Hvilken medisin ligner på Adderall?

Video: Hvilken medisin ligner på Adderall?

Video: Hvilken medisin ligner på Adderall?
Video: Ваш мозг под Аддераллом - наркотик для учебы 2024, Juni
Anonim

Adderall og Ritalin Essentials

Adderall og Ritalin er begge merket medisiner . Adderall inneholder to resept sentralstimulerende midler: amfetamin og et medlem av samme kjemisk familie kalt dekstroamfetamin. Ritalin inneholder et annet sentralstimulerende middel kalt metylfenidat (det samme gjør en tredje populær ADHD medisiner , Concerta)

På samme måte kan du spørre, er det en over disk for Adderall?

Med over - de - disk medisiner, hvem som helst kan kjøpe dem, men med reseptbelagte legemidler, en lege eller helsepersonell må foreskrive dopet . Når noen kjøper en kontrollert stoff som Adderall , de trenger ikke bare de resept selv, men der er også andre forskrifter.

På samme måte er det lovlige stoffet som Adderall? Modafinil trukket sammenligninger til Adderall og Ritalin, som er FDA-godkjente amfetaminer som brukes til å behandle oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) og noen søvnforstyrrelser. Alle tre narkotika er populær blant friske mennesker uten disse lidelsene som tar dem med for å studere eller jobbe med store prosjekter.

Hva er det stoffet som ligger nærmest Adderall i denne forbindelse?

Noopept, Alpha Brain, Addrena, AdderRx, ADDTabz, Qualia Mind og Aniracetam er alle markedsført som kognitive forsterkere og OTC -substitutter for narkotika som Adderall . ADDTabz, for eksempel, inneholder Ampheta CDP, en versjon av syntetisk amfetamin som er kjemisk lik amfetaminen i Adderall.

Hva er noen reseptfrie sentralstimulerende midler?

Kjennetegn

Sak Alder (år) og kjønn Stimulerende middel og mengde brukt (mg/dag)
5 33 M Efedrin 1 000 mg 5 ganger/uke
6 27 F PPA (Acutrim) ukjent mengde
7 32 F PPA 500 (Dexatrim, andre)
Pseudoefedrin 1, 800 (Sudafed 12 timer, Efidac/24)

Anbefalt: