Hvorfor er astmaen min verre når det regner?
Hvorfor er astmaen min verre når det regner?

Video: Hvorfor er astmaen min verre når det regner?

Video: Hvorfor er astmaen min verre når det regner?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, September
Anonim

Fuktighet hjelper vanlige allergener som støvmidd og mugg, og forverrer allergien astma . Luftforurensning, ozon og pollen går også opp når været er varmt og fuktig. Partikler i luften irriterer følsomme luftveier. Når hardt regn fra et tordenvær treffer pollenkorn, kan det bryte dem opp.

Angående dette, gjør regn astma verre?

Nedbør kan øke og hisse opp muggsporer, og vind kan blåse rundt pollen og mugg. Varme. I sommermånedene har økt ozon fra smog, avgasser og forurensninger en tendens til å være høyere og kan utløse astma symptomer.

Spørsmålet er deretter, kan regnvær forårsake kortpustethet? Teorien er at tordenværets store vind bærer pollenkorn på bakkenivå, som deretter kommer inn i den nedre delen av luftveien din. At kan bringe på symptomer som hoste, hvesenhet , tetthet i brystet, kortpustethet og bråkete eller rask puster.

Dessuten, påvirker fuktig vær astma?

Enten det er iskaldt, det er snø på bakken, eller det er kaldt, fuktig og tåkete, når temperaturen synker kan du merke mer astma symptomer. når det er kaldt vær kommer inn i luftveiene kan det avtrekker dem til å gå i krampe, forårsaker astma symptomer som hoste, hvesing, kortpustethet og tetthet i brystet.

Hvilket vær er best for astma?

Varmt, fuktig vær skaper et perfekt miljø for støv og mugg. Tordenvær kan føre til at store mengder pollen brytes i mindre partikler og bæres i vindkast. Hvis dette er utløsere for din astma , kan det å bo i et varmt miljø med høye fuktighetsnivåer forverre symptomene dine.

Anbefalt: