Hvorfor er to forhold dårlige?
Hvorfor er to forhold dårlige?

Video: Hvorfor er to forhold dårlige?

Video: Hvorfor er to forhold dårlige?
Video: Shafqat på gata! Hva er respekt? 2024, September
Anonim

EN dobbelt forhold er mer sannsynlig å være skadelig når: Det er mangel på objektivitet. Eksempel: En terapeut kan behandle en påvirker de følger på sosiale medier. Deres beundring av klienten kan skjeve deres kliniske dømmekraft.

Deretter kan man også spørre, hva er eksempler på to forhold?

Doble forhold eller flere Forhold i psykoterapi refererer til enhver situasjon der det eksisterer flere roller mellom en terapeut og en klient. Eksempler på to forhold er når klienten også er student, venn, familiemedlem, ansatt eller forretningsforbindelse til terapeuten.

Hva er også et flerforhold? På feltet psykisk helse, en dobbel forhold er en situasjon der flere roller eksisterer mellom en terapeut eller en annen psykiatrisk utøver og en klient. Dobbel forhold blir også referert til som flere forhold , og disse to begrepene brukes om hverandre i forskningslitteraturen.

Dessuten, hva er forskjellen mellom dobbeltforhold og flerforhold?

Mens alle to forhold involvere grenseoverskridelse, utnyttende to forhold er grenseverdier. Flere forhold er situasjoner der en terapeut er engasjert i en eller flere tillegg forhold til en klient i tillegg til behandlingen forhold.

Hva betyr dobbeltforhold i sosialt arbeid?

Doble forhold : En etisk virkelighet. EN dobbelt forhold er en forhold en sosialarbeider kan ha med en klient eller tidligere klient utenfor den profesjonelle eller terapeutiske forhold (virksomhet, sosial , økonomisk, personlig)» (NLASW, 2018, s. 19). Disse relasjoner kan forekomme samtidig eller fortløpende.

Anbefalt: