Innholdsfortegnelse:

Hvor fleksibel er ryggraden din?
Hvor fleksibel er ryggraden din?

Video: Hvor fleksibel er ryggraden din?

Video: Hvor fleksibel er ryggraden din?
Video: Цигун для начинающих. Для суставов, позвоночника и восстановления энергии. 2024, September
Anonim

Det holder oss oppreist og kobler sammen de forskjellige deler av våre skjelett til hverandre: våre hode, bryst, bekken, skuldre, armer og ben. Selv om ryggraden er bygd opp av en kjede av bein, er det fleksibel på grunn av elastiske leddbånd og ryggrad disker. De mest fleksibel del er de livmorhals ryggrad (nakkeområdet).

Hvorfor er også spinal fleksibilitet viktig?

Det gir kroppen vår struktur og støtte. Det gjør at vi kan bevege oss fritt og bøye oss med fleksibilitet . De ryggrad er også designet for å beskytte vår ryggrad ledning. Dette er grunnen til å holde ryggraden fleksibel er avgjørende for et sunt og aktivt liv og også viktig for optimal funksjon av nervesystemet.

Spørsmålet er deretter, er bakoverbøyninger bra for ryggraden din? Fysiske fordeler av rygg De bygger styrke og kraft i ben, armer og ryggmuskler. Ved å øke mobiliteten og bevisstheten om ryggraden i ryggen forbedre holdningen og kan bidra til å lindre noen typer smerter i rygg og nakke.

Også for å vite hvorfor er ryggradene våre buede?

Den fungerer som en søyle for å støtte kroppens vekt og for å beskytte ryggmargen. Det er tre naturlige kurver i ryggrad som gir den en "S"-form når den ses fra siden. Disse kurver hjelpe ryggrad tåler store mengder stress ved å gi en jevnere fordeling av kroppsvekten.

Hvordan kan jeg gjøre ryggraden sterkere?

Her er 5 viktige ting du kan gjøre for å oppnå mer komfort og smertelindring

  1. La ryggraden virkelig hvile mens du sover.
  2. Tren kjernen for å styrke mage- og ryggmuskulaturen.
  3. Skoene dine må støtte ryggraden.
  4. Nyt fordelene med massasje.
  5. Øv på god ergonomi mens du sitter – og begrens den totale sittetiden.

Anbefalt: