Hva ligner på Afrin?
Hva ligner på Afrin?

Video: Hva ligner på Afrin?

Video: Hva ligner på Afrin?
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, Juni
Anonim

Afrin (oksymetazolin) og Flonase (flutikason) er to nesespraymedisiner som kan brukes til å lindre tett nese fra allergier. Disse medisinene er tilgjengelige over disk (OTC) og trenger ikke resept. Mens de behandler lignende symptomer, de er forskjellige i hvordan de fungerer.

På samme måte, hvorfor fungerer Afrin så bra?

Det er en løsning som påføres som en sprut inn i neseboret. Etter påføring, Afrin stimulerer reseptorer i den glatte muskulaturen i blodårene i nesen, noe som fører til innsnevring av disse blodårene som igjen reduserer tett nese. Afrin er ikke vanedannende på samme måte som andre rusmidler kan være.

er Sudafed eller Afrin bedre? Bruk Afrin spray eller lignende produkter for nr mer enn 72 timer og bare når du har en akutt forkjølelse. Orale decongestants, som pseudoefedrin (som Sudafed ) eller fenylefrin (som Vicks Sinex), kan være en bedre alternativ.

Dessuten, hvorfor er Afrin det eneste som fungerer?

Han forklarer at oksymetazolin (den aktive Afrin ingrediens) faktisk virker ved å etterligne adrenalin i nesen. Nesevevet ditt trenger disse tingene , så en gang Afrin slites ut, overkompenserer kroppen din ved å trekke mer blod til nesen, og du føler deg enda mer tett enn du gjorde før.

Er Afrin et steroid?

Reseptbelagte nesesprayer som Beconase, Flonase, Nasonex, Omnaris, Veramyst og lignende reseptbelagte medisiner inneholder kortikosteroider som den aktive ingrediensen. Nonprescription decongestant spray som Afrin og Dristan bidrar til å redusere nesetetthet. De anbefales ikke for behandling av kroniske allergier.

Anbefalt: