Er Skylink kompatibel med HomeLink?
Er Skylink kompatibel med HomeLink?

Video: Er Skylink kompatibel med HomeLink?

Video: Er Skylink kompatibel med HomeLink?
Video: Комплект "Ретранслятор для HomeLink" 2024, September
Anonim

Tittelen er sitert fra Skylink støtte, ordene deres nøyaktig, "the Homelink eksternt system er det ikke kompatibel til Skylink modell 18TR. " Hjemmelink er et annet merke og er ikke knyttet til Skylink . Når Skylink hevder de fungerer med de fleste garasjeportåpnere, de gjør det, men bare på den enkleste måten.

Hvilke garasjeportåpnere er også kompatible med HomeLink?

HomeLink® -kompatibilitetsbroen er designet for å tillate kompatibilitet mellom en ny Kammerherre , Sears Håndverker , eller LiftMaster garasjeportåpner og HomeLink-systemet i kjøretøyet ditt. Se brukerhåndboken for bilen din for spesifikke instruksjoner om programmering av HomeLink -systemet.

Er HomeLink på samme måte kompatibelt med Linear? Kontakt Lineær Tekniske tjenester på 1-800-421-1587 for en RPA# og andre viktige detaljer. MVP -radiokontroller er kompatibel med HomeLink ®. Homelink ® er et registrert varemerke for Johnson Controls, Inc. Disse kontrollene er designet for å fjernstyre garasjeporter og portåpnere.

På samme måte kan man spørre, er Skylink kompatibel med Chamberlain?

Hvis din Kammerherre ® / Lift-Master® / Sears® fjernkontrollen har 9 DIP -brytere og bare 2 posisjoner for hver bryter, åpneren din ble produsert før 1983 og derfor Skylink fjernkontrollen du har er det ikke kompatibel , med mindre du har Universal Receiver UR-100.

Hvordan programmerer jeg Skylink -fjernkontrollen til garasjeportåpneren?

Trykk på læringsknappen på garasjeportåpner (enhet med motor plassert i taket på garasje , se diagram J) i omtrent to sekunder. LED -lampen ved siden av læringsknappen tennes. Trykk deretter på knappen på modell 68-senderen og hold den inne i omtrent ett sekund.

Anbefalt: