Hvilke øvelser kan gjøres i frontalplanet?
Hvilke øvelser kan gjøres i frontalplanet?

Video: Hvilke øvelser kan gjøres i frontalplanet?

Video: Hvilke øvelser kan gjøres i frontalplanet?
Video: Prisma Venäjällä NYT: tyhjät hyllyt ja käytävät, loppuunmyynti Pietarissa 2024, Juli
Anonim

Øvelser i frontal plan involvere handlinger som krever sideveis (side-til-side) bevegelse. De vil inkluderer oftest felles bortføring eller adduksjon. Prøve øvelser inkluderer lat nedtrekk, press over hodet, laterale lunges og laterale skulderhevninger.

Dessuten, hvilke øvelser kan gjøres i sagittalplanet?

Sagittal plane øvelser innebærer fleksjon og Utvidelse , eller framover og bevegelse bakover. Biceps krøller og knebøy er begge eksempler på styrketreningsøvelser i sagittalplanet. Front deltoideushevninger, overhead tricepspress og utfall forekommer også i sagittalplanet.

Foruten ovenfor, hvilket fly er en knebøy i? Sagittal flyet - en vertikal flyet som deler kroppen i venstre og høyre side. Fleksion og forlengelse av bevegelsestyper forekommer i dette flyet , f.eks. sparke en fotball, brystpasning i nettball, gå, hoppe, på huk . Frontal flyet - går fra side til side og deler kroppen i front og bak.

I tillegg, hva er en frontplanplanbevegelse?

De fly av bevegelse De frontplan passerer gjennom kroppen fra venstre til høyre, og deler kroppen i fremre og bakre deler. Beskrivelse. De tverrplan passerer gjennom kroppen i en linje parallelt med gulvet, og deler kroppen i øvre og nedre deler.

Hva er sagittal view?

Sagittal : Et vertikalt plan som går gjennom den stående kroppen fra forsiden til baksiden. Midt-sagital- eller medianplanet deler kroppen i venstre og høyre halvdel. For en mer fullstendig oversikt over termer som brukes i medisin for romlig orientering, se oppføringen til "Anatomisk orienteringsvilkår".

Anbefalt: