Kan du bruke blekemiddel på hudsopp?
Kan du bruke blekemiddel på hudsopp?

Video: Kan du bruke blekemiddel på hudsopp?

Video: Kan du bruke blekemiddel på hudsopp?
Video: Bathing in bleach?| Dr Dray 2024, September
Anonim

Soppinfeksjoner og Blekemiddel . I løpet av denne tiden vil blekemiddel dreper eventuelle bakterier i vannet før de brytes ned til salt og vann. Selv om denne løsningen er trygg å drikke, ved hjelp av en blekemiddel og vannløsning for å drepe en sopp infeksjon på en persons hud er ikke godkjent av EPA og bør ikke gjøres.

På samme måte kan man spørre, er det trygt å sette blekemiddel på huden din?

Blekemiddel Har skadelige effekter på Din Kropp I tillegg klorbasert blekemiddel kan skade huden din og øyne. Hvis den er på hud , blekemiddel kan forårsake irritasjon og svie. Over svært lange perioder, kjemikaliens tilstedeværelse på hud kan lette hud pigment og permanent skade vev.

Hva slags blekemiddel bruker du også mot eksem? Den nasjonale Eksem Foreningen anbefaler bare å ta en blekemiddel bade 2-3 ganger i uken. De råder folk til å bruke vanlig, ukonsentrert husholdning blekemiddel , som vanligvis inneholder 5,25 prosent natriumhypokloritt.

Deretter kan man også spørre, dreper blekemiddel eksem?

Et bad med en liten mengde blekemiddel lagt til vannet kan bidra til å redusere symptomer på kroniske eksem (atopisk dermatitt). An eksem blekemiddel bad kan drepe bakterier på huden, reduserer kløe, rødhet og skalering. Dette er mest effektivt når det kombineres med andre eksem behandlinger, som medisiner og fuktighetskrem.

Hva skjer hvis blekemiddel kommer på huden?

Både klortoksisitet og blekemiddel allergier kan føre til brannskader på din hud . Blekemiddel kan forårsake permanent skade på nerver og vev i øynene. Når det tar kontakt med din hud , blekemiddel kan svekke deg hudens naturlig barriere og gjøre den mer utsatt for brenning eller riving.

Anbefalt: