Hva er symptomene på nevralrørsdefekter?
Hva er symptomene på nevralrørsdefekter?

Video: Hva er symptomene på nevralrørsdefekter?

Video: Hva er symptomene på nevralrørsdefekter?
Video: What are the symptoms of Neural Tube Defects? - Dr Tanushri Mukherjee 2024, Juni
Anonim

Hva er symptomene på nevralrørsdefekter? Symptomene forbundet med NTDer varierer avhengig av den spesifikke typen defekt. Symptomer inkluderer fysiske problemer (som f.eks lammelse og urin og tarmkontrollproblemer ), blindhet , døvhet , intellektuell funksjonshemning mangel på bevissthet og i noen tilfeller død.

Tilsvarende, hva er årsaken til nevralrørsdefekter?

Nevralrørsdefekter anses som en kompleks lidelse fordi de er det forårsaket ved en kombinasjon av flere gener og flere miljøfaktorer. Kjente miljøfaktorer inkluderer folsyre, mors insulinavhengig diabetes og bruk av visse antikonvulsive (antiseizure) medisiner.

For det andre, kan nevralrørsdefekter behandles? Nevralrørsdefekter behandling NTDer gjøre ikke har kurer. Behandling alternativene fokuserer på å lindre smerte og forhindre fremtidig skade. Babyer som har ryggmargsbrokk kan trenge kirurgi for å rette opp skaden.

Vet også, hvor vanlige er nevralrørsdefekter?

NTD skjer i omtrent 3000 svangerskap hvert år i USA. Det er mer sannsynlig at latinamerikanske kvinner enn ikke-spanske kvinner får en baby med en NTD. De to mest felles NTD er spina bifida og anencephaly. Spina bifida påvirker omtrent 1500 babyer i året i USA.

Kan du se nevralrørsdefekter på ultralyd?

Ultralyd skanne etter nevrale rørdefekter En detaljert ultralyd skanning av babyen når du er rundt 18-20 uker gravid kan oppdage nesten alle babyer med en nevralrørsdefekt (95%). De fleste kvinner bruker dette ultralyd skann til skjerm for nevrale rørdefekter i stedet for å ta en blodprøve.

Anbefalt: