Hva er bivirkningene av Temaril?
Hva er bivirkningene av Temaril?

Video: Hva er bivirkningene av Temaril?

Video: Hva er bivirkningene av Temaril?
Video: Վերջածանցներ 2024, September
Anonim

Mulige bivirkninger:

Trimeprazin kan forårsake døsighet , skjelvinger og muskel svakhet . Prednisolon kan forårsake symptomer på Cushings sykdom som inkluderer økt tørst , vannlating og sult i tillegg til oppkast og diaré . Andre bivirkninger kan også forekomme.

På denne måten kan Temaril p brukes langsiktig?

Temaril - P er en reseptbelagt medisin som er godkjent av FDA for bruk hos hunder. Temaril - P er tilgjengelig som en tablett med score som inneholder trimeprazintartrat tilsvarende 5 mg trimeprazin og prednisolon 2 mg. Langvarig bruk av Temaril - P skal ikke stoppes plutselig.

kan du gi en hund Temaril P og Benadryl? Ved hjelp av difenhydrAMIN sammen med trimeprazin kan øke bivirkninger som døsighet, tåkesyn, munntørrhet, varmeintoleranse, rødme, redusert svette, problemer med vannlating, magekramper, forstoppelse, uregelmessig hjerterytme, forvirring og hukommelsesproblemer.

kan mennesker ta Temaril P?

Temaril - P er et kjæledyrmedisin som behandler kløe og hoste. Kjæledyrmedisiner er reseptbelagte og reseptfrie legemidler for hunder, katter og andre dyr. De behandler tilstander som bare er dyr og de som også finnes i mennesker , og kommer i former og doser spesielt for kjæledyr.

Hva gjør steroider med en hund?

Steroider har en potent anti-inflammatorisk effekt og brukes ofte for å redusere betennelse. Et eksempel på dette inkluderer behandling av allergiske tilstander i hunder og katter som loppeallergi dermatitt (hudbetennelse og kløe), astma-lignende sykdommer, matallergier og bistikk.

Anbefalt: