Hvordan fungerer høyfrekvent?
Hvordan fungerer høyfrekvent?

Video: Hvordan fungerer høyfrekvent?

Video: Hvordan fungerer høyfrekvent?
Video: Radiosignaler 2024, September
Anonim

Den primære handlingen til høy - Frekvens strømmen er termisk (varmeproduserende) og oksygenskapende som hjelper til med å drepe sta akne bakterier under huden. På grunn av den raske svingningshastigheten er det også virker for å tone huden og stramme porene, noe som gjør den til en perfekt behandlingsforbedring for enhver ansiktsbehandling.

På samme måte spør folk, hva gjør høy frekvens med huden?

De høy frekvens ansikts er en hud pleiebehandling som brukes av fagfolk for å behandle og forebygge gjenstridig akne, krympe forstørrede porer, redusere synligheten av fine linjer og rynker, dekkende puffete øyne, visne mørke øyesirkler, forynge tilstanden i hodebunnen og gi næring til håret for sunnere hår

Videre, hvilken strøm bruker høyfrekvent? Høy - Frekvens behandling bruker lav- nåværende høy - Frekvens vekselstrøm, levert via en glasselektrode. Fordi det høyfrekvent strøm omdanner noe av oksygenet i luften til ozon, behandlingen har en bakteriedrepende virkning, og tørker og varmes også opp.

På samme måte er høyfrekvens bra for huden?

Fordeler. Høy frekvens maskiner er ekstremt milde og trygge, og er et ikke-påtrengende verktøy for vanlige hud problemer. De har blitt kreditert for å behandle akne, forbedre fine linjer og rynker, stramme opp slapphet hud , og reduserer mørke ringer og øyeoppblåsthet.

Er mikrostrøm bra for ansiktet ditt?

Mikrostrøm ansiktsbehandling strammer og glatter de muskler og bindevev i ansiktet ved å øke cellulær aktivitet, og har vist seg å redusere rynker, for det meste rundt de panneområdet.

Anbefalt: