Hvem trodde at drømmene våre er vår virkelige verden?
Hvem trodde at drømmene våre er vår virkelige verden?

Video: Hvem trodde at drømmene våre er vår virkelige verden?

Video: Hvem trodde at drømmene våre er vår virkelige verden?
Video: 🎶 ДИМАШ SOS. История выступления и анализ успеха | Dimash SOS 2024, September
Anonim

Av de slutten av 1800 -tallet hadde den tyske psykiater Sigmund Freud blitt overbevist om det drømmer representerte en mulighet til å få tilgang til de bevisstløs. Ved å analysere drømmer , Freud tenkte folk kan øke selvbevisstheten og få verdifull innsikt for å hjelpe dem med å håndtere de problemer de møtte deres bor.

Så, hva trodde Freud om drømmer?

Freud trodde på drømmer representerte en skjult oppfyllelse av et undertrykt ønske. Han trodde det å studere drømmer ga den enkleste veien til forståelse av sinnets ubevisste aktiviteter. I følge ideen om at Freud foreslått, drøm regnes som sønnens vokter.

På samme måte er livet en drøm? Dette betyr at det faktisk er en viktig forstand der vi alle stadig lever i et drøm -det vil si, i en verden skapt av vårt eget sinn. Det vil si at de rapporterer å ha hatt opplevelser som fremstår som enda mer virkelige enn de de har i sin normale, våkne sinnstilstand.

Deretter kan man også spørre, hvilken drømmeteori er riktig?

Korrekt svar: Sigmund Freud er grunnleggeren av drømmeteorien. Han nærmet seg drømmer fra et psykoanalytisk perspektiv, som antyder at de fleste av våre handlinger er et resultat av undertrykte følelser og ønsker. Freud trodde disse følelsene og begjærene kom ut ubegrenset i drømmene våre.

Brukes drømmeanalyse fortsatt?

Drømmeanalyse er en av de mest kjente og mest populære teknikkene innen psykoanalyse. Teknikken til drømmeanalyse fortsatt er fortsatt populær blant psykoanalytikere, selv om enhver leverandør av mental helse sikkert kan bruke denne tilnærmingen.

Anbefalt: