Kan du kjøpe nåler fra et apotek?
Kan du kjøpe nåler fra et apotek?

Video: Kan du kjøpe nåler fra et apotek?

Video: Kan du kjøpe nåler fra et apotek?
Video: Ikke gi disse tingene hjemmefra til noen og aldri, ellers vil mangel på penger bosette seg i huset 2024, September
Anonim

Voksne 18 år og eldre kan ha nåler og sprøyter anskaffet fra en apotek , lege eller autorisert sprøyte utvekslingsprogram. Det er ingen begrensning på antall nåler og sprøyter at apotek kan selge til en kunde, og ingen begrensning på antall voksne kan kjøpe og besitter.

Vet også, kan du kjøpe nåler og sprøyter over disk?

Sprøyter og hypodermisk nåler er medisinsk utstyr. Begge er reseptfrie. Du kan kjøpe dem på et apotek eller fra Amazon eller Ebay. Foreløpig er det til og med nål utvekslingsprogrammer i noen stater for å forhindre deling av nåler i et forsøk på å redusere viral overføring relatert til narkotikamisbruk.

På samme måte trenger du resept for å kjøpe nåler? Det er lovlig i de fleste USA å Kjøp insulinpenn nåler uten en resept ; derimot, du er eneansvarlig for å følge lovene i staten din. Disse statene krever resept for penn nåler.

For det andre, kan jeg kjøpe nåler på et apotek?

Voksne 18 år og eldre kan ha nåler og sprøyter anskaffet fra en apotek , lege eller autorisert sprøyte utvekslingsprogram. Det er ingen grense for antall nåler og sprøyter at apotek kan selge til en kunde, og ingen begrensning på antall voksne kan kjøpe og besitter.

Kan du kjøpe sprøyter fra apotek?

Noen kjemiker / apotek kan selge du nål og sprøyter.

Anbefalt: