Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg behandle neglesopp hjemme?
Hvordan kan jeg behandle neglesopp hjemme?

Video: Hvordan kan jeg behandle neglesopp hjemme?

Video: Hvordan kan jeg behandle neglesopp hjemme?
Video: How to prevent and treat nail fungus 2024, September
Anonim

Prøv en av disse 10 hjemmemedisinene for tåneglssopp

  1. Vicks VapoRub.
  2. Snakeroot ekstrakt.
  3. Te tre olje.
  4. Oregano olje.
  5. Olivenblad ekstrakt.
  6. Ozoniserte oljer.
  7. Eddik.
  8. Listerine.

Hva er i denne forbindelse den mest effektive behandlingen for tånegelsopp?

Alternativene inkluderer terbinafin (Lamisil) og itrakonazol (Sporanox). Disse stoffene hjelper en ny spiker vokse fri for infeksjon, langsomt erstatte den infiserte delen. Du tar vanligvis denne typen medisiner i seks til 12 uker. Men du vil ikke se sluttresultatet av behandling til spiker vokser helt tilbake.

Man kan også spørre, hvor lang tid tar det før eddik dreper tåneglesvamp? De soppdrepende egenskapene gjør også eddik suger en god idé for folk som har tånegl sopp . Bløtlegg føttene i 10 til 15 minutter daglig i en eddik bade til infeksjonen avtar. Du kan øke tiden i suge gradvis. Det kan ta to til tre uker eller lenger for å se bedring i symptomene.

Folk spør også, dreper eddik tånegelsopp?

For å forklare litt nærmere, eddik er en fortynnet form for eddiksyre (selvfølgelig en som er helt ufarlig - vi gjøre legg det i og på maten vår!). Som et resultat er det et soppdrepende middel - noe som betyr at det bremser veksten av noen typer fotsopp og kan drepe sopp fullstendig.

Vil Vicks Vapor Rub drepe tåneglssopp?

Det har vi hørt Vicks VapoRub kan kurere tåneglsopp før (det er også nyttig når du er forkjølet!), men New York Times testet det nylig. Av de syv ingrediensene var tymol blant de mest effektive for å hemme veksten av dermatofytter som forårsaker neglesopp.

Anbefalt: