Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandler du en insektbittblemme?
Hvordan behandler du en insektbittblemme?

Video: Hvordan behandler du en insektbittblemme?

Video: Hvordan behandler du en insektbittblemme?
Video: Slik masserer du hesten 2024, September
Anonim

Myggblemmer behandling

Når blemme først former, rengjør den forsiktig med såpe og vann, og dekk den deretter med en bandasje og vaselin, som vaselin. Ikke bryt blemme . Hvis blemme er kløende, kan du bruke lotion før du dekker den. Hvis lotionen ikke virker, kan du ta et oralt antihistamin.

Spørsmålet er også, hva slags insektbitt forårsaker en blemme?

Blister Beetle Reactions Blister biller gjør det ikke bite . I stedet frigjør de et beskyttende kjemikalie kalt cantharidin som kan årsaken smertefullt blemmer og lesjoner når de blir knust på huden.

I tillegg bør jeg pope en insektbittblister? Hvis du utvikler deg blemmer etter å være bitt av en insekt , ikke briste dem fordi de kan bli smittet . Blemmer forårsaker vanligvis ikke smerte med mindre de sprekker ( briste ) og avsløre den nye huden under.

I tillegg, hvordan behandler du en insektbittblemme?

Til behandle symptomer på en lokal reaksjon, vask blemme med varmt såpevann hver dag, og påfør deretter atopisk steroid eller antibiotikum. Dette kan forhindre sekundær infeksjon og lette rødhet, hevelse og smerte. Påføring av en kald komprimering på lesjonen flere ganger om dagen kan også lette hevelse og smerte.

Hvor lenge varer bugbiter?

På vei oppover er de mest vanlige i sør. De kan lage en liten blemme eller pustule (pus-fylt hevelse) som kommer en dag eller to etter bite . Dette går over i løpet av få dager.

Anbefalt: