Er det bedre å behandle diaré eller la det gå sin gang?
Er det bedre å behandle diaré eller la det gå sin gang?

Video: Er det bedre å behandle diaré eller la det gå sin gang?

Video: Er det bedre å behandle diaré eller la det gå sin gang?
Video: Переварка порога, ремонт дверной петли без вложений. Стоимость переварки и покраски одного порога. 2024, Juni
Anonim

Mange tror diaré er et tegn på at kroppen din prøver å bli kvitt noe, så det er bedre til la det "spyler" bakterier eller giftstoffer ut av kroppen. Men diaré er ikke en forsvarsmekanisme. Det er ditt immunsystem som bekjemper infeksjoner, så det er ikke nødvendig la diaré til gå sin gang.

På tilsvarende måte bør jeg ta Imodium eller bare la det gå sin gang?

Selv om akutt diaré generelt går over det er egen, behandle med IMODIUM ® produkter lindrer symptomene raskere enn utleie diaré kjøre den naturlig kurs . Det er sant det det er bedre å unngå utløsende matvarer eller stress hvis disse er det de faktorer som årsaken diaré for deg.

Også, bør jeg ta noe for diaré? Over-the-counter (OTC) medisin som inneholder vismut-subsalicylat (som Pepto-Bismol eller Kaopectate) kan bidra til å redusere tarmbetennelse og drepe diaré -forårsaker organismer. Selv om loperamid (Imodium), en annen OTC-medisin mot diarré, noen ganger anbefales, fraråder Gahnju det.

Med tanke på dette, er det bedre å ta medisin mot diaré?

For mange av dem, tar over disken medisiner eller bare å vente (og holde seg hydrert) er vanligvis alt de trenger å føle bedre . Du kan kjøpe flere typer medisiner mot diaré uten resept: vismutsubsalicylat (Pepto-Bismol, Kaopectate) og loperamid (Imodium).

Hvor lang tid tar det før Imodium begynner?

Loperamid begynner vanligvis å arbeid innen 1 time for å gjøre diaréen bedre. Hvordan lang skal jeg ta det for? De fleste trenger bare det ta loperamid i 1 til 2 dager.

Anbefalt: