Er Robitussin bedre enn mucinex?
Er Robitussin bedre enn mucinex?

Video: Er Robitussin bedre enn mucinex?

Video: Er Robitussin bedre enn mucinex?
Video: My Mucinex DM Experience 2024, September
Anonim

Du finner guaifenesin i mange hostemedisiner. To av de vanligste hostemedisinene som inneholder guaifenesin er Robitussin og Mucinex . Robitussin kommer i sirupform, er billig, men virker kortere. Mucinex kommer i tablettform, er dyrere, men kan vare i opptil tolv timer.

På samme måte er Robitussin det samme som mucinex?

Robitussin og Mucinex er to merkenavn forkjølelsesmedisiner som inneholder samme aktiv ingrediens, guaifenesin. Guaifenesin er et slimløsende middel. Det virker ved å tynne ut slim i luftveiene dine. Når det er tynnet, løsner slimet slik at du kan hoste det opp og ut.

For det andre, hva fungerer bedre enn mucinex? Sudafed er en nesedekongestant som brukes til midlertidig å lindre bihulebetennelse og trykk. Det lindrer også nesestopp midlertidig på grunn av forkjølelse, høysnue eller andre allergier i øvre luftveier. Mucinex er en brystdepongestant, eller slimløsende, som hjelper til med å løsne slim (slim).

Med tanke på dette, er Robitussin bra for slim?

Robitussin DM inneholder to aktive ingredienser: dekstrometorfan og guaifenesin. Dextromethorphan er et antitussive legemiddel som brukes for å lindre konstant hoste. Disse stoffene hjelper til med å løsne og tynne slim ( slim ) i halsen og lungene slik at hosten blir mer produktiv.

Hva er best hostedempende eller slimløsende?

Ved å bruke to nøkkelingredienser: An slimløsende å løsne og tynne slim så det kan være mer lett utladet. EN hostedempende middel å kontrollere din hoste refleks.

Anbefalt: