Er det normalt å ikke være tørst?
Er det normalt å ikke være tørst?

Video: Er det normalt å ikke være tørst?

Video: Er det normalt å ikke være tørst?
Video: Menn Hårklipp. Hårklipp for en clipper! Å klippe håret med en kam! Raske menn hårklipp 2024, Juni
Anonim

Ikke å være tørst til tider i løpet av dagen vanlig , hvis kroppen gjør det ikke trenger mer væske. Men hvis du plutselig har endret behovet for væske, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Også spurt, er det normalt å ikke føle seg tørst?

Føler seg tørst hele tiden og uten grunn er det ikke det vanlig og bør undersøkes av fastlegen din. Tørst er normalt bare hjernens måte å advare om at du er dehydrert fordi du er det ikke drikker nok væske.

På samme måte kan du være dehydrert og ikke være tørst? Lengre du gå uten å ta i nok væske, jo mer dehydrert vil du bli til. Men venter med å drikke til du er tørst er ofte ikke nok fordi du kan være dehydrert og ikke føle tørst.

Dessuten, trenger du å drikke vann hvis du ikke er tørst?

Mayo Clinic sier at menn bør drikke tretten kopper "med totalt drikkevarer" hver dag, og kvinner ni. Men seriøst, du burde bare drikke når du er tørst . Det viser seg din Kroppen er ganske god til å dømme når det er lavt vann . De ble deretter bedt om å beholde drikker , til og med etter de var Nei lengre tørst.

Hva forårsaker Adipsia?

Adipsia kan ha en tendens til å skyldes lesjoner i hypotalamiske områder involvert i tørsteregulering. Disse lesjonene kan være medfødte, ervervede, traumer eller til og med kirurgi. Lesjoner eller skader på de hypotalamiske områdene forårsake adipsi fordi lesjonene årsaken defekter i tørstereguleringssenteret som kan føre til adipsi.

Anbefalt: