Er Ashi AHA godkjent?
Er Ashi AHA godkjent?

Video: Er Ashi AHA godkjent?

Video: Er Ashi AHA godkjent?
Video: Haji Abasi - Ez Te Hzdikim (Live) 2024, Juni
Anonim

Sertifiseringen er gyldig i 2 år, og de tilbyr HLR på samme nivå som American Heart Association ( AHA ) og Det amerikanske Røde Kors (ARC). Også, ASHI sertifisering er gyldig i to år og tilbyr HLR -sertifisering på samme nivå som AHA og det amerikanske Røde Kors (ARC).

På samme måte kan man spørre, er Ashi det samme som AHA?

Hva er forskjellen mellom ASHI og AHA opplæring? De AHA fungerer som en ledende leverandør av BLS HLR-opplæringsprogrammer. I mellomtiden, ASHI HLR-treningsprogrammer følger AHA retningslinjer og anbefalinger.

Spørsmålet er deretter, hva er AHA -sertifisering? For en standard HLR sertifisering , noen ganger referert til som HLR for lekmannen, det åpenbare valget pleide å være AHA . Begge AHA-er “Basic Life Support for Healthcare Providers” (ofte bare kalt “BLS”) og ARCs “CPR for Professional Rescuer” er gode i to år.

På samme måte kan du spørre: er ProMed AHA -sertifisert?

Faktisk kurs og materialer for ProMed -sertifiseringer ble utviklet av kvalifisert medisinsk fagpersonell og designet spesielt for å forbli i tråd med AHA krav. Som et resultat, vår sertifiseringskurs er akseptert på landsbasis og i de fleste land i utlandet.

Er Amerikansk Røde Kors tilknyttet American Heart Association?

Men to av de mest kjente og mest anerkjente er American Heart Association og røde Kors . Begge røde Kors og American Heart Association tilby klasser på forskjellige nivåer-for lekfolk og samfunnsmedlemmer, HLR-opplæring i bedrifter, helsepersonell og andre.

Anbefalt: