Hva gjør Osphos?
Hva gjør Osphos?

Video: Hva gjør Osphos?

Video: Hva gjør Osphos?
Video: Video 247 Hva gjør du? 2024, September
Anonim

OSPHOS er et nyere stoff for å redusere halthet assosiert med navikulært syndrom. OSPHOS kan ikke bare være begrenset når det gjelder å hjelpe hester med navikulært syndrom, men kan ha evnen til å hjelpe med halthet forbundet med andre sykdomsprosesser som involverer bein.

På samme måte spør folk, hvor lang tid tar det før Osphos begynner å jobbe?

Det kan ta to måneder for å se maksimal effekt. Du administrerer OSPHOS ved intramuskulær injeksjon. Det totale volumet bør deles likt i tre injeksjonssteder. I likhet med TILDREN kan det hende ta to måneder for å se den mest kliniske forbedringen.

Videre, hva gjør Tildren for hester? Dette er hvor Tildren går på jobb. I en hest med navikulær eller annen kronisk bentilstand - for eksempel ringbein, eller slitasjegikt i hase- Tildren hemmer beindekonstruksjon ved å stenge det som kalles osteoklaster. Osteoklaster, som sultne termitter, fordøyer bein og Tildren hindrer deres fremgang.

Ved siden av ovenfor, hvor ofte gir du Osphos?

For hester som i utgangspunktet reagerer på OSPHOS men gjøre ikke opprettholde sin kliniske forbedring på 6 måneder, OSPHOS kan administreres på nytt med 3 til 6 måneders mellomrom basert på gjentakelse av kliniske tegn.

Hvordan administrerer jeg Osphos?

OSPHOS er administreres ved 1,8 mg/kg ved intramuskulær injeksjon opp til en maksimal dose på 900 mg per hest (ett hetteglass). Del det totale volumet jevnt i tre separate injeksjonssteder. Kast ubrukt innhold av hetteglass. OSPHOS leveres i et hetteglass for engangsbruk og inneholder ikke konserveringsmiddel.

Anbefalt: