Hva er sidevedheng?
Hva er sidevedheng?

Video: Hva er sidevedheng?

Video: Hva er sidevedheng?
Video: Episode 2 - Hva er en faglært strikkedesigner? 2024, Juni
Anonim

Sidevedlegg betyr bokstavelig talt 'lemmer på siden'; ellers noe lignende som vanligvis blir sett på som fremspring på sidene av kroppen (av et dyr eller en plante). Eksempler er flagella (bakterier), cilia (protozoaner), etc.

På denne måten, hva er eksempler på vedlegg?

Definisjonen av en vedheng , i forhold til kroppen til et menneske eller dyr, er enhver del som stikker ut fra overkroppen eller stammen. An eksempel av en vedheng er en arm eller et ben. An vedlegg er definert som en ekstra del som er knyttet til noe. An eksempel av en vedheng er et blad lagt til et spisebord for utvidelse.

Man kan også spørre, hva er funksjonen til vedleggene? OPRINDELSE AV TILLEGG . Dyr vedlegg er utvekster av kroppsveggen som er tilpasset spesialiserte funksjoner som fôring og bevegelse.

Også for å vite, hva brukes de forskjellige vedhengene til i en frosk?

Bakbein: bakre lem av en frosk . Webbed fot: en av et sett med ledd vedlegg som er forbundet med fin hud. Web: fin hud som forbinder fingrene. Fremre ben: fremre lem av frosk.

Hvor mange vedlegg har mennesker?

I fire-lemmer virveldyr alle fire vedlegg kalles vanligvis ben, men hos bibeinte dyr, inkludert mennesker, kalles bare de bakre eller nedre to.

Anbefalt: