Hvor mye tjener kriminalomsorgsrådgivere i California?
Hvor mye tjener kriminalomsorgsrådgivere i California?

Video: Hvor mye tjener kriminalomsorgsrådgivere i California?

Video: Hvor mye tjener kriminalomsorgsrådgivere i California?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, September
Anonim

Den gjennomsnittlige Kriminalomsorgsrådgiver lønn i California er $ 48, 620 per 26. februar 2020, men området ligger vanligvis mellom $ 43, 165 og $ 54, 080.

Ganske enkelt, hvor mye tjener kriminalomsorgsrådgivere?

I følge Bureau of Labor Statistics kompenseres kriminalomsorgsrådgivere og behandlingsspesialister med en tiltalende gjennomsnittlig årslønn på $52, 380 , som tilsvarer en gjennomsnittlig timelønn på $25,18.

I tillegg, hvordan blir jeg korrigeringsrådgiver? Til bli en kriminalomsorgsrådgiver du trenger en 4-årig bachelorgrad i strafferett, sosialt arbeid, psykologi eller et relatert område for å jobbe i feltet. Mange kriminalomsorg behandlingsspesialister har mastergrad i strafferett, sosialt arbeid eller psykologi.

Hvor mye penger tjener fengselsbetjenter i denne forbindelse?

Kriminalomsorgen i California tjene en månedslønn på $3 050 mens du er på akademiet og $3 774 og oppover etter akademiet med en topplønn på $6 144 per måned.

Er Cdcr en god karriere?

De jobb kan være god eller kan være dårlig, avhengig av institusjon. Jeg fant ut at de som har mer tid på avdelingen ofte er mer misfornøyde og mindre tilbøyelige til å hjelpe. Jobber på CDCR er utfordrende, men fantastisk for nyutdannede psykologer som søker erfaring med en mangfoldig befolkning.

Anbefalt: